vrijdag 6 maart 2009

En de winnaar is..

Ik ben net terug van de opnames voor de TV show waar we voor waren uitgenodigd.
Om dat 1 van onze klanten deze opnames sponsort hadden we vrij kaarten gekregen en mochten we op de 2e rij plaats nemen. Gelukkig waren enkele van onze tolken mee gekomen zodat we ook nog iets van de show mee konden krijgen.
Vlak voor de show kreeg een ieder van ons een bon met een lotnr en in de pauze vond de trekking plaats en uiteraard mocht iemand van onze groep de trekking doen.
En wat gebeurt er hij trekt mijn lot dus ik kon mooi voor joker staan op het podium.
Foto´s en video´s volgen.
Morgen vroeg op want we vertekken om 06.00 met de bus naar Ninh BinH de Tam Toc Bich Dong en de Phat Diem curch te bezoeken. Waarna we nog aan moeten schuiven op een bruiloft waar 1500 mensen komen.

3 opmerkingen:

 1. Hee Arjan,
  Je wordt straks een TV-Ster! We volgen je blog, erg leuk om te lezen? Wij hebben drie uitgehongerde kindertjes op bezoek! Patat en de broodjes hamburger gingen er goed in! Zelfs Meike at een broodje met hamburger. De mayo vond ze ook erg lekker! (foto's volgen) Je zult wel jaloers zijn dat wij Jody patat eten en geen rijst haha. Ook hebben de kids al een eerste trainingsles kickboxen gehad! Meike deed ook mee! Dikke pret dus, groetjes van Ina, Henk, Hester, Steven, Meike!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Arjan,

  Gefeliciteerd met je prijs, maar wat is de prijs (toch geen vakantie in Vietnam hoop ik). Je maakt daar van alles mee lees ik wel, straks wil je niet meer terug. Had je nu toch maar de camera meegenomen of komt er een filmpje op youtube?

  groetjes tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor joker staan? Als ik het blog van je collega mag geloven voelde je je meteen een ster :p hahahaha

  "he became a star, grinning and waving to the crowd as he collected his prize from the Vietnamese celebrity. The prize was a beauty treatment at the spa we had visited a few days ago"

  Mooie verhalen en foto's Arjan, leuk om te lezen.

  Groetjes,
  Martin (rabo)

  BeantwoordenVerwijderen